Viatjant pel món

Vacances a Suïssa sobre 2 rodes

Després de molts viatges fent de backpacker, aquesta vegada hem canviat una mica, i hem canviat la motxilla per la moto. I com que la moto no es tan ràpida com l’avió, ens hem quedat per Europa, i més concretament a Suïssa.

Però evidentment, Suïssa era només el destí del nostre trajecte, ja que la part més important era el recorregut, conduint per França, Itàlia i Suïssa, per carreteres de muntanya i pujant i baixant ports de més de 2.000m, com ara el Col d’Izoard, el Petit St. Bernard o el Grand St. Bernard a França i Itàlia, o els famosos Susten Pass, Furka Pass, Grimsel Pass o San Gotthard Pass a Suïssa.

Colls de muntanya

Un cop feta tota aquesta carretada de kilòmetres, tocava gaudir del país amfitrió de les nostres vacances, Suïssa. Verda, muntanyosa, foradada per túnels, connectada per ponts, cremalleres i funiculars, ens esperava per mostrar-nos tota la seva bellesa.

Paisatges verds, grans salts d’aigua, llacs, glaciars, etc… Això és tot i més del que ens podia oferir aquest gran país, apart de la seva fantàstica gastronomia i gent hospitalària.

IMG_4304

IMG_4317

Això si, apart de canviar la motxilla i transport públic per bossa i moto, també vam substituir albergs, hostels i couchsurfing per allotjaments en hotels i apartaments. Els primers durant els dies de ruta fins a la nostra destinació final, on ens esperava un camp base per visitar el país en forma d’apartament en un típic xalet suís.

Per últim, deixar-vos amb una foto més que espectacular, les neus perpètues del Jungfrau, conegut com a “Top of Europe”, tot i que no es la muntanya més alta del continent, si té la estació de tren mes alta del continent, a Jungfraujoch (3.454 m), a cavall del Jungfrau (4.158 m), el Eiger (3.970 m) i el Mönch (4.099 m).

IMG_4351

One thought on “Vacances a Suïssa sobre 2 rodes

 1. Txell i Xavi

  Bones Oriol!

  Ens ha fet molta gràcia veure que després de molt de temps has tornat a actualitzar el blog!!

  Encara que aquesta vegada veiem que has canviat la motxilla per la moto!! 😉

  A veure si ens retrobem en un pròxim sopar de bloggers!

  Una forta abraçada!
  Txell i Xavi