Viatjant pel món

Lectures durant la volta al món

Una activitat que, per culpa del ritme de vida que portava, havia deixat una mica de costat era la lectura. Aprofitant el temps que sabia que tindria durant el viatge, i per tal de no carregar amb mil llibres, em vaig comprar un llibre electrònic (eBook). Si us agrada la lecura, és el millor consell que us puc donar. Pesa poc, milers de llibres accessibles amb una conexió a internet, sempre llegint el llibre que vols, sense esperar un intercanvi de llibres als hostals… Total, que durant aquests 18 mesos de viatge, m’he llegit un total de 21 llibres. Alguns formaven part de la llista de llibres que algun dia volia llegir… Altres, llibres que m’han anat recomanant pel camí.

Deixo aquí la llista, primer, com a recordatori personal, i segon, per si serveix de recomanació a algú.