Viatjant pel món

Participació a la Marató de Viatges 2011

Fa uns dies, el dissabte dia 4 de juny, es va celebrar la Marató de Viatges 2011, dins el marc de la Mostra de Turisme Juvenil, organitzada pel CIAJ. 27 bloggers van exposar diferents aspectes i sensacions de viatges als més de 200 inscrits que, durant tot el dia, van assistir a la jornada, que va tenir lloc a l’Auditori de la Biblioteca Jaume Fusté de Barcelona.

Una de les xerrades es titulava “Acabat d’aterrar després de 18 mesos i 1 dia“. 30 minuts dedicats a explicar com es viu un viatge de més de 18 mesos fent la volta al món, centrada el emocions més que en llocs i rutes. Era la primera vegada que parlava davant de tanta gent, i el nervis van poder amb mi al principi. Després, ja tot va anar millor, i els assistents van ajudar molt amb l’entusiasme que projectaven envers totes i cada una de les xerrades.

Aquí us deixo algunes fotos que van fer els organitzadors de l’event durant la meva xerrada.

Un dels moments més esperats pels assistents era la ponència de “Destino los 30”, on explicaven els diferents Top10 en diferents categories, escollides per tots els bloggers de l’event.

Donar les gràcies al Marc i la Mireia de Club de Viatges per convidar-me a l’event.

Fotos cedides per CIAJ – Centre d’Informació i Assessorament per a Joves