Viatjant pel món

Mapa amb ruta animada de la volta al món

Últimament he rebut alguns missatges proposant-me que creés algun tipus de mapa animat de la meva ruta durant la volta al món. Primerament no sabia com fer-ho, però un lector em va donar la idea! “Podria ser un mapa estil Indiana Jones, com a les pel·lícules!” em va dir. I buscant, buscant vaig trobar aquesta web on et permeten fer exactament això.

L’animació completa és una mica llarga… però què esperàveu d’un viatge de 18 mesos!! 🙂 Espero que us agradi tant com a mi.

4 thoughts on “Mapa amb ruta animada de la volta al món

  1. Oriol

    Gràcies Francesc! A veure quan fas el teu, que en alguns punts del viatge t’he perdut!

  2. David

    Boníssim!!!! Ara que tinc temps fins que em recuperi el peu, miraré de fer algo semblant al meu blog.

  3. Oriol

    David, porta una mica de temps si vols omplir totes les dades, però és un record per sempre! Ànims i quan el tinguis fet ens avises!